1. 6. 2010

#2 – Denní světlo víc než 25 hodin...



Protože jsme letěli do San Francisca po čase, užili jsme si denního světla i díky devítihodinovému časovému posunu včera opravdu do sytosti – od 5h ráno našeho letního středoevropského až do 9h večer místního pacifického – celkem víc než 25 hodin – bez tmy a skoro i bez spánku.

Po 11-hodinovém letu z Frankfurtu nás víc než hodinu zdržovali ještě v dlouhé frontě imigrační úředníci, další zhruba hodinu trvalo, než jsme vyřídili pronájem auta v Alamo. Nakonec jsme se rozhodli „upgradovat“ předem objednaný minivan na osmimístný Chevrolet Suburban, doplatili 16 babek na den rozdílu v ceně, naházeli dovnitř bágly, které se tam docela ztratily a vyrazili směr Castro Valley, což je část San Francisca na východ už směrem na Yosemite NP, kam máme namířeno dnes. Cestou jsme zastavili v prvním Walmartu, dokoupili zásoby jídla a pití, ale třeba i autoledničku, extra spacák, nádobí a nějaké další věci na cestu.

Únava dětí v té chvíli dosahovala už takového stupně, že Linda usínala i v nákupním košíku a Matěj, který v letadle vůbec nespal, usnul skoro za chůze. Trochu houstla atmosféra, a tak jsme zaparkovali v motelu a hodně brzo padli všichni za vlast – ještě před večerníčkem :).

Je teprve půl druhé ráno a tak mám do rozednění dost času konečně začít plánovat cestu.

1 komentář:

  1. Pekna kara, tam se vleze i par stoparu, golfovych bagu atp. Tak stastne putovani!

    OdpovědětVymazat